Cliqueu per veure el programa

«La setmana del Camí escolar» és una activitat que estem organitzant des del Grup de Camí escolar de la Comissió d’espais, sobre aquest tema. Som una comissió mixta, formada per cinc pares i mares, i una mestra, que, amb motiu de presentar-vos el projecte, hem organitzat un conjunt d’activitats que es desenvoluparan al llarg de la setmana, dins i fora d’horari lectiu.

Programa

La setmana de presentació del projecte serà la del 28 de novembre al 2 de desembre de 2011. Entre altres coses, estem organitzant xerrades,  conferències i projeccions sobre el tema, així como una exposició en la que participa l’alumnat i la comissió.

La setmana passada els alumnes i professores de 1r i 2n van fer una sortida que preparava, precisament, una de les activitats que es presenten (1r i 2n tenen com a tema d’estudi al llarg del curs, el cinema). Per això van sortir a gravar en diversos carrers del barri, sota la consigna de«quin lloc, del camí de casa a l’escola, t’agrada o et desagrada per alguna raó». Amb aquest objectiu, també, les nenes i els nens d’algun curs, s’emportaren a casa una activitat consistent a enregistrar els carrers pels que passen per anar de casa al cole.

El programa recull les activitats en detall, i esperem que pugueu reservar-vos una mica de temps.

Comissió d’espais