Al nostre Centre l’agenda es comença a utilitzar a partir de 3r de primària; els alumnes de l’escola en reben un exemplar per apuntar els deures o els comunicats famílies-escola.

La comissió del Reina forma part del projecte compartit d’agenda escolar de la comissió d’Agenda Escolar del districte de Gràcia, des de fa 10 anys, juntament amb les escoles Baldiri i Reixac, Montseny, Sedeta, Pau Casals, Rius i Taulet, Pare Poveda, Jujol, Sagrada Família i Patronat Domènech.

Les tasques de producció de l’agenda estan repartides entre les escoles. El Reina Violant fa la maquetació.

Cada any l’agenda porta un tema diferent i són els alumnes de 2n els que treballen aquest tema de cara al curs següent. Per al curs 2018-2019,  el tema triat per la comissió ha estat “Dones científiques”.  Entre el material que vam enviar a l’escola des de la comissió hi havia aquest link  i a partir d’aquest material, van triar una científica o van valorar alguna altra que no fos a la llista.

Al Reina Violant els alumnes van triar Jane Goodall!

L’aportació dels alumnes: cada escola prepara 1 text llarg i 2 dibuixos per a l’entrada del mes + 5 textos breus per cada setmana (anècdotes, opinions dels nens…).

Sempre queden molt maques, a més la signen els nens i nenes del barri que ho fan amb il·lusió!