Hola famílies,

Entre Campos Estela i la Comissió de migdia hem estat elaborant un Pla de migdia que intenta recollir les inquietuds i peticions de les famílies en aquest espai i temps educatiu tan important per als infants.
Veureu que en aquest pla es tracten diferents temes:

  • Els objectius de l’espai de migdia
  • La funció de l’equip d’educació
  • El funcionament del menjador escolar
  • El plantejament i la dinamització de l’espai de lleure
  • El pla de pluja
  • La resolució de conflictes

Veureu que a l’apartat Espai de lleure és on hi ha més novetats. S’explica la distribució i dinamització d’espai dels diferents cicles, la proposta de jocs i de dinàmiques, l’ús de la pilota, la proposta per al joc de futbol (que s’ha reduït a un dia a la setmana per classe), les normes de joc, etc. Així mateix, en els dies de pluja els educadors i educadores plantejaran activitats alternatives als espais interiors, sempre dinamitzades per ells mateixos. 

Les activitats marcades en verd són aquelles que ja estan funcionant des de l’inici de curs. Les activitats marcades en groc són les que encara estan pendents de dur a terme. Moltes altres activitats ja es feien en cursos anteriors.

La informació més rellevant la trobareu a partir de la pàgina 10.
Si teniu dubtes, els podeu vehicular a través dels canals oportuns: podeu dirigir-vos a la coordinadora del temps del migdia, la Maria, o bé podeu traslladar-los a les delegades i delegats de la vostra classe per tal de fer-lo arribar a la Comissió de migdia a les reunions. 

Moltes gràcies i esperem que sigui del vostre agrat.  

Feu un clic a la imatge
per a conèixer tot el pla de migdia!