Si us plau, entreu al doodle i voteu. El sondeig és ANÒNIM.
NO heu de posar el nom dels nens/es, només el seu curs.

Com ja deveu saber, des d’aquest curs la Generalitat autoritza l’ús de carmanyoles als centres públics de Catalunya.
La presència de carmanyoles als menjadors escolars comporta tot un seguit de mesures logístiques i sanitàries que s’han de prendre.
La nostra escola encara no s’ha posicionat en ferm. De fet, la Direcció de l’escola és qui en té l’última paraula, però des de la Comissió de Menjador i Temps del Migdia de l’AMPA, voldríem saber quin és el volum de famílies que hi estarien interessades, per tal de plantejar la qüestió a Direcció, si s’escau.
Per aquest motiu us demanem que voteu al següent doodle per indicar el vostre posicionament (tant si és a favor de la proposta com en contra).
Entenem que disposeu de molt poca informació: com i qui ho gestionaria, quina reducció de preu hi hauria respecte al menjar de l’empresa de l’escola (perquè el fet de poder portar la carmanyola reduiria la despesa en el menú però no el monitoratge), la neteja de l’espai i la vaixella,…
El preu de l’estada de temps de migdia per les famílies que portessin carmanyola, així com la resta de decisions logístiques i pràctiques que caldria prendre, depenen del nombre de famílies implicades, per això necessitem aquesta primera estimació.

Podeu votar fins l’1 de desembre.

http://doodle.com/tub9imtwb5zzzr3b

Altra informació relacionada