“Sóc l’Oni, el coordinador de la casa de colònies.

Us faig cinc cèntims del que els vostres infants han fet al llarg del dia d’avui.

Pel matí quan han arribat han esmorzat, hem fet la presentació dels monitors, normes i tot seguit ens hem anat a instal·lar a les habitacions.

Tot seguit hem elaborat la nostra pròpia bústia i com molt bé podeu veure a les fotos, son uns artistes.
En aquestes bústies, durant les estones lliures, es van deixant missatges entre ells. A més, durant el temps lliure han jugat a futbol, amb el plat volador, jocs de taula a la saleta de La Ludoteca, cordes, etc.

A la 13.00 hem anat a dinar, desprès a les 14.00 hem fet un taller de polseres amb fils que han quedat super mones i a les 15.00 ens hem anat a preparar per anar a la Piscina.

A les 17.00 berenar, pa amb formatge i hem continuat amb les activitats. Avui ha tocat, cars a pedals, tir amb arc i sarbatana.
A les 19.00 hem fet dutxes i a les 20.00 hem sopat sopa de galets i cigrons, botifarra catalana amb patates xips i de postres iogurt la fageda!! jejejeje

I a les 21.00 hem començat el joc de nit. Que avui ha tocat el joc del MACARRÓ!!!

I ara estem començant a posar-nos el pijama, rentada de dents i una mica de estona lliure a les habitacions per parlar amb els companys/es i el que no, a llegir un còmic o un conte i a les 0.00 tothom a dormir que demà ens espera una gran gimcana pel poble d’Aiguafreda i altes sorpreses més que això m’ho reservo per demà!!