Diem adéu al curs 2010 – 2011,

desitjant-vos molt bon estiu!

Fins al setembre!

Ja ha passat un altre curs! Per a alguns el primer a l’escola, per a d’altres el darrer, per a molts un curs més… Sumem i seguim!

Un curs més durant el qual des de l’AMPA hem fet un munt de coses. Unes es veuen més —com el nou bloc o l’exposició l’«Elogi del dibuix»— d’altres menys —com les hores i hores de reunions gestionant o debatent temes i més temes—, i tot ha estat possible gràcies a la col·laboració de molts pares i mares que heu dedicat part del vostre temps lliure —aquell que esgarrapem a la feina, d’estar amb la família o amb un mateix— per dedicar-lo a l’escola.

A tots i totes —delegats, vocals, integrants de les Comissions, membres del Consell Escolar, col·laboradors puntuals o no tan puntuals…—, us volem donar les gràcies per la tasca realitzada!

De cara el proper curs ja sabem que comptarem amb alguna baixa, però esperem comptar amb moltes altes! Entre altres motius perquè per poder fer coses, per poder impulsar projectes, per poder avançar, necessitem gent, pares i mares que col·laborin amb l’AMPA. Ens calen reforços!

Ens veiem el 12 de setembre, i recordeu que la setmana del 5 al 9 l’AMPA ofereix el servei de Casal.

Bon estiu i bones vacances a tothom!

La Junta
Jordi, Natàlia, Martina i Gemma