Avui el curs de sisè ha dit adéu a l’escola. Ahir, i davant dels seus companys i mestres, van fer la tradicional representació teatral.  Una bona manera d’acomiadar-se després de tants anys de convivència.

Encara els queda la setmana de colònies. Tota la classe marxa 5 dies a prop de Camprodon, on els esperen els seus últims dies, junts i plens de diversions. El curs vinent es repartiran entre tres instituts, així que des de l’AMPA els desitgem molta sort en el nou camí i amb els nous companys i companyes.

També a les famílies, que en la seva majoria han acabat els anys amb la Reina Violant (de Bar, clar, l’esposa de l’Amador de la gentilesa, no la d’Hongria, esposa del Conqueridor). Us enyorarem, i no només pels pastissos dels divendres. Els o les que tingueu encara germans o germanes a l’escola tindrem ocasió de continuar veient-nos.

De totes maneres, sempre ens quedaran les places de Gràcia, per veure’ns i explicar com va per l’Institut i com es van fent grans els/les del Reina Violant.

Fins aviat.

La Junta de l’AMPA