Els dimecres a la tarda els nens i nenes de la classe dels Nedadors i Nedadores fem racons de treball. Els racons de treball són una metodologia que ens permet treballar de manera més individualitzada amb els nens i nenes i adequar-nos als diferents ritmes de treball. Aquest trimestre ens hem centrat en racons de psicomotricitat fina. A través del treball de la psicomotricitat fina pretenem que els nens i nenes millorin la seva precisió manual, la coordinació oculomanual, el control de la força en diferents situacions i la concentració. En definitiva, esperem que millorin la coordinació dels dits, mans, canells i braços.

Els racons que hem realitzat són:

• Racó de retallar → en aquest racó els nens i nenes tenien diferents catàlegs i revistes i havien de retallar allò que més els agradava. Finalment enganxaven tots els seus tresors en un full per poder-los guardar.

• Racó de gomets → en aquest racó tenim diferents muntatges de gomets en color negre, els nens i nenes han de triar els gomets que són iguals (mateixa forma) i col·locar-los a sobre. D’aquesta manera obtenim el dibuix en diferents colors.

• Racó de cordar i descordar → en aquest racó aprenen a cordar i descordar botons i cremalleres.

• Racó de perruqueria → aquí tenim fotos plastificades dels nens i nenes de P4 (ens les han deixat!) i amb pinces d’estendre els fem diferents pentinats.