Prou retallades

Cliqueu per a més info

El proper dissabte 14 de maig a les 11h a la Plaça Catalunya, està convocada per sindicats i altres entitats una manifestació per protestar en contra de les retallades al sector públic.

Les famílies del Reina Violant ens trobarem a les 10 hores al davant de l’escola per marxar tots plegats fins als Jardinets a on ens trobarem amb totes les AMPA de Gràcia (10,15 h).

Després baixarem per Rambla Catalunya fins a la Plaça Catalunya, 9 / davant de l’edifici de Caja Madrid (Rambla Catalunya cantonada Ronda Universitat) a on ens trobarem amb la resta de les AMPA (10,45h).

Com alguns sabreu la previsió de retallades a l’escola pública és important, una dada important que ho il·lustra és que el curs vinent hi haurà menys mestres per a 15.000 alumnes més. Això significarà segurament l’eliminació de la 6ena hora, pel que haurem de pagar una hora més de monitors al migdia. Per altra banda redueixen nombre de mestres a cada escola i els mestres hauran de fer més hores de classe. A la nostra escola segurament resultarà en eliminació del tallers i reducció dels desdoblaments.

Des de l’AMPA del Reina Violant ens adherim a la convocatòria i animem a totes les famílies a participar-hi.

Més informació

La FaPaC i la Coordinadora de les AMPA de Gràcia s’ha sumat a aquesta acció reivindicativa impulsada per entitats socials representants de la societat civil organitzada sota el lema Prou retallades! Els nostres drets no es toquen! L’objectiu de la marxa és denunciar totes les retallades pressupostàries que s’estan imposant en diferents sectors socials.

Us animem a totes les  famílies a participar en aquesta mobilització. Serà una oportunitat única per defensar l’escola pública i per dir NO a les retallades.

La sisena hora també a l’escola pública

No a les retallades

Per tal que se’ns vegi estem convidats a portar alguna peça de roba groga: samarreta, mocador, barret, etc. Podem incloure algun lema a la samarreta tipus “SOS per l’escola pública de Qualitat” o d’altres.

Portem portar petites pancartes d’un pal amb un foli de cartolina on hi hagi el número sis amb el nostre logo. Convidarem a a les famílies a fer sisos per portar a la mani o per fer un element reivindicatiu.

AMPA Reina Violant