Cliqueu per ampliar la informació

El Consell de la Joventut de Barcelona i l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona organitzen una xerrada dirigida a pares i mares, amb l’objectiu d’explicar-los de primera mà l’acció educativa dels caus i esplais.

Què aporten l’escoltisme i l’esplai a l’educació d’infants i joves? El proper dijous 29 de setembre ens ho explicaran en primera persona diversos educadors/es d’agrupaments escoltes i esplais de Barcelona, en motiu de l’edició del número 77 de la revista BCN Educació dedicada a l’associacionisme educatiu de la ciutat.

Serà en el marc d’una nova xerrada CJB, aquest cop organitzada conjuntament amb l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB) i amb la col·laboració de la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC).
La xerrada està oberta a la participació de tothom però dirigida, principalment, a pares i mares, amb l’objectiu d’explicar-los l’acció educativa d’aquestes entitats juvenils i perquè són un complement a l’educació formal que sovint esdevé molt decisiu en el creixement d’infants i joves. En la xerrada hi participaran:

També hi haurà una fila zero que comptarà amb representants de les diferents federacions d’associacionisme educatiu de la ciutat. El periodista i Director del Diari Ara, Carles Capdevila, serà l’encarregat de la moderació de l’acte.

Més info al targetó promocional de l’acte.

La xerrada es realitzarà a La Fontana (Gran de Gràcia, 190-192), a les 19h.

Confirmeu assistència! (93 265 47 36, educatives@cjb.cat)

Dades organitzador

Consell de la Joventut de Barcelona i Institut Municipal d’Educació de BCN
Espai Jove la Fontana. Gran de Gràcia, 190-192

educatives@cjb.cat
Consell de la Joventut