Jornada de vaga de l’Ensenyament en defensa del sistema educatiu públic convocada pels sindicats.

Benvolgudes famílies,

Com sabeu, les escoles, els instituts i els centres educatius públics en conjunt de Catalunya estan patint unes retallades de recursos importants. A banda d’això, les direccions i els equips de mestres es lamenten de la incertesa de les mesures que s’aplicaran als centres i en aquests moments no poden fer una bona planificació per al proper curs (tindran més nens per aula?, es retallarà encara més el pressupost de funcionament?, es mantindrà el total de la plantilla de mestres?, es mantindran les tècniques d’educació infantil i vetlladores?, els nens i nenes faran una hora més al dia?, podran continuar fent desdoblaments? es cobriran les baixes de llarga durada?, quines subvencions es mantindran?,…).

Totes aquestes qüestions, més d’altres que ens puguem plantejar, són un motiu de gran preocupació de totes aquelles persones que conformem la comunitat educativa (mestres i educadores, famílies, alumnes,…). Si seguim d’aquesta manera, si no fem res per evitar les polítiques d’austeritat i les polítiques educatives que s’estan aplicant, tenim la certesa que els nostres fills i filles no rebran una educació de qualitat, tal i com els pertoca.

Des dels sindicats d’ensenyament s’ha convocat una jornada de vaga per al proper dimarts 22 de maig. Aquesta convocatòria de vaga té el suport tant de la FAPAC (Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes de Catalunya) com del MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa). És la primera vegada que tots els col.lectius implicats en l’educació donen suport a una vaga com a acte de protesta als múltiples atacs que estan patint els serveis educatius públics.

Des de l’AMPA de l’escola Reina Violant fem una crida a pares i mares a donar suport a la vaga per mostrar el rebuig a les retallades.

No resteu indiferents i sumeu-vos a la vaga de la forma que trobeu més adient.

Podeu participar en les activitats que organitzem des de l’AMPA aquell dia, anar a la manifestació convocada a les 12.30h. a la Plaça Universitat, comprar la samarreta groga de denúncia i posar-vos-la com a símbol de denúncia, no portar els vostres fills/es a l’escola aquell dia, informar-vos de la situació per tots els mitjans que us sigui possible, parlar-ne amb els vostres companys de feina, familiars, fills,…

Amb realisme però també amb esperança. esperem que la nostra queixa feta amb fermesa pugui ajudar a fer un món millor,

L’AMPA de l’Escola Reina Violant

Cartell

Carta de la FAPAC