Benvolgudes i Benvolguts!

Des de l’Assemblea Groga de Gràcia estem organitzant per al proper DISSABTE 27 DE FEBRER la II Jornada per l’educació pública a Gràcia que enguany porta per títol “L’avaluació externa millora la qualitat de l’educació?”

Durant el curs passat 123 alumnes de Gràcia i més de 1.000 a tota Catalunya no van fer les proves de la LOMCE de 3er de primària. Anteriorment algunes escoles del barri de Gràcia van protagonitzar accions de protesta contra les retallades, consistents en negar-se a que els alumnes de sisè realitzessin les proves de competències bàsiques.

Amb la celebració d’aquesta jornada volem aprofundir en els motius pels quals es fan aquestes avaluacions i engegar un debat al barri respecte aquest tema, tot defensant el model d’escola que volem i pel que lluitem.

Durant la Jornada es realitzarà un Taller amb l’objectiu d’impulsar accions reivindicatives a Gràcia. Per això  animem a totes les AMPA del barri a debatre el tema a la vostra escola i a animar a tothom a venir.

També hem elaborat una enquesta amb la intenció de recollir la vostra opinió al respecte de les proves externes i estandarditzades adreçades a l’alumnat d’Educació Obligatòria a Catalunya. S’adreça a tota la comunitat educativa i la trobareu en el següent LINK.  Respondre-la només et prendrà 3 minuts i en ajudarà a engegar un debat respecte aquest tema que trobarà continuïtat durant la Jornada, on es presentaran els resultats. 

Adjuntem un cartell de presentació de la Jornada amb l’horari i l’esquema del programa previst. Us demanem que ho feu arribar a la Comunitat educativa del vostre centre i que en feu tota la difusió que pugueu. Properament, us farem arribar un document amb els objectius i la motivació d’aquestes jornades.

Agraïm la vostra col·laboració i esperem la vostra participació!

Assemblea Groga de Gràcia

 

asgrogaweb