Els nens i les nenes del Reina Violant dibuixen el parvulari Comas i Solà

Cliqueu per ampliar el pdf

S’inaugurarà el dilluns 4 d’abril a les 18:30h. a la seu del Districte de Gràcia, a la plaça de la Vila.
Exposem els dibuixos que el curs passat els nens i nenes del Reina Violant dels cursos de 1r a 6è vam fer del parvulari Comas i Solà. Esteu convidats tots, també els que no vau dibuixar el parvulari en el seu comiat.

L’exposició finalitza el 14 d’abril.

Trobada de dibuix al carrer

Ens ha semblat que una manera d’entrar en la quinzena de l’exposició era trobar-nos al carrer per a dibuixar. Serà el dissabte 2 d’abril d’11h a 14h. a la Pça. de la Revolució. Mentre participeu del Mercat de les Puces, pares, mares, fills i filles podeu agafar un dels papers i estris que hem preparat per a dibuixar i deixeu anar la mà amb el que vulgueu de la plaça.

Tots sabeu observar-pensar-representar, així que us esperem a tots. I ens acompanyarà la Bibiana!

Activitat amb els vostres fills i filles

La setmana vinent la Bibiana, professora de Plàstica, repartirà unes cartolines on figurarà en cada una d’elles un número i lletra (p.ex: A1). Cal buscar el botó corresponent aquí, on es troben totes les combinacions de número i lletra.
Cliqueu el vostre botó i sortirà un tros de foto que els vostres fills i filles, de P3 a 6è, han de dibuixar com vulguin, amb l’estil que més els agradi. L’han de tornar a l’escola al dia següent i els penjarem en una gran foto que hi haurà a l’exposició.

Clica el mosaic amb els botons

Què sortirà?

Comissió de Cultura