Benvingudes, benvinguts!

Algunes famílies del sector sanitari ens envien uns consells per tenir en compte de cara el curs que ve tal com vam quedar a l’última assemblea. Us proposem aquestes idees per ajudar a l’escola a vetllar per la seguretat de les nostres criatures durant el curs 2020-2021:

1- Està comprovat que si dues persones que interactuen porten mascareta estan molt més protegides. Proposem que sempre que és pugui, en els grups estancs, es portin mascaretes a l’escola sobretot en els desplaçaments o quan estiguin en espais comuns interiors.


2- Hi hauria molta més seguretat per les nostres criatures si els grups es desdoblessin. Ens agradaria que es pogués fer tot el possible per reduir els grups estancs. Els grups reduïts són la clau.


3- Sabent que a l’aire lliure es contagia molt menys el coronavirus, proposem que es facin el màxim d’activitats al pati, vestíbul de l’edifici gran, balcó amb hort, terrat si s’adequa amb les tanques de seguretat….


4- El rentat de mans és bàsic, a l’entrada de l’escola amb gel antisèptic i cada vegada que s’entra i surt de l’aula amb aigua i sabó i en cada canvi de matèria, també.


5- Seria molt convenient que cada classe dinés a la seva aula per evitar desplaçaments i compartir espais comuns.


6- Si algun alumne presentés símptomes de covid-19, ens agradaria que s’ informés immediatament a les famílies dels alumnes en contacte. Nosaltres volem decidir si portar els nostres fills o filles a l’escola fins a saber el resultat definitiu de la PCR.

Famílies de l’escola Reina Violant del sector sanitari.

Juliol 2020