Des de la Comissió de Temps del Migdia i Menjador volem encetar una nova secció en la qual, periòdicament, us anirem presentant les persones que estan amb els nostres fills i filles quan es queden a dinar a l’escola. Esperem que us agradi!

Estrenem la secció amb un personatge entranyable del parvulari: l’Antonia.

Nom: Antonia Romera Martínez     Edat: 59 anys

L’Antonia porta vint-i-dos anys treballant en menjadors escolars i, concretament, divuit anys al parvulari de l’Escola Reina Violant.

Les seves funcions principals són tallar els aliments, pelar les fruites, escalfar algun plat, si cal, i portar el carro amb el menjar des de la cuina fins al menjador d’infantil. També ajuda els monitors en la seva feina i fa tasques de neteja de cuina i menjador un cop els infants han acabat de menjar.

El que més li agrada a l’Antonia de la seva feina és donar el menjar als nens i poder jugar amb ells. Diu que els nanos li donen «alegria de viure» i considera que la conducta dels nens i les nenes al menjador és molt bona: són afectuosos i els agrada jugar amb ella. Reconeix que de vegades els mima una mica, i els porta petits regals com ara galetes quan és el seu aniversari.

Ella sap que és una figura més semblant a una àvia, i per això no és estrany veure-la envoltada de nens fent-li petons i abraçades. Amb raó quan passen del parvulari a primària la troben a faltar!

 

 

Quién es quién en el Tiempo del Mediodía

Desde la “Comissió de Temps del Migdia i Menjador” queremos iniciar una nueva sección en la cual, de forma periódica, os iremos presentando a las personas que están con nuestros hijos e hijas cuando se quedan a comer en el colegio. ¡Esperamos que os guste!

Estrenamos la sección con un personaje entrañable del parvulario: Antonia.

Nombre: Antonia Romera Martínez

Edad: 59 años

Antonia lleva veintidós años trabajando en comedores escolares y, concretamente, dieciocho años en el parvulario de la escuela Reina Violant.

Sus funciones básicas son cortar los alimentos, pelar las frutas, calentar algún plato, en caso necesario, y llevar el carro con la comida desde la cocina hasta el comedor de infantil. También ayuda a los monitores en su trabajo y realiza tareas de limpieza de cocina y comedor en cuanto los niños acaban de comer.

Lo que más le gusta a Antonia de su trabajo es dar la comida a los niños y poder jugar con ellos. Dice que los críos le dan «alegría de vivir» y considera que la conducta de niños y niñas en el comedor es muy buena: son cariñosos y les gusta jugar con ella. Reconoce que a veces los mima un poquito, y les lleva pequeños regalos, como por ejemplo galletas, cuando es su cumpleaños.

Ella sabe que su figura se parece más a la de una abuela, y por eso no resulta extraño verla rodeada de niños dándole besos y abrazos. ¡Con razón cuando pasan del parvulario a primaria la echan de menos!

 

 

Who’s Who in Midday Time

The “Comissió de Temps del Migdia i Menjador” would like to present a new section where, on a regular basis, we shall be introducing the people who look after our children whenever they have lunch at school. We hope you like it!

We’re launching the section with an adorable character well-known in the nursery school: Antonia.

Name: Antonia Romera Martínez

Age: 59 years old

Antonia has worked in school dining rooms for twenty-two years, eighteen of which at Reina Violant Nursery School.

Her main functions are to cut and serve the food, peel the fruit, warm up the dishes when necessary and push the food trolley from the kitchen to the pre-school dining room. She also helps the dining-room staff in their tasks, and cleans the kitchen and dining room once the children have finished their lunch.

The best part of the job for Antonia is actually serving the kids their lunch and playing with them. She says that they give her the joy of life, and in her opinion the boys and girls behave very well in the dining room: they are affectionate and like playing with her. She admits that she sometimes spoils them and gives them small presents, such as biscuits when it’s her birthday.

Antonia is aware that she is more like a grandmother figure, which is why it’s not surprising to see her surrounded by children, kissing and hugging her. No wonder that when they leave nursery school to start primary school they miss her!