El proper dijous 9 de maig hi ha convocada una Vaga en tot el sector Educatiu en contra de la LOMCE i les retallades en Educació.

Aquesta Vaga està convocada pels sindicats i recolzada pel MUCE, la FAPAC, i, tot i que a la nostra escola la vaga serà seguida per una minoria de mestres, pensem que com a famílies l’hem de recolzar.

Està clar que la majoria de famílies de l’escola estem en contra de les retallades i en contra de l’aprovació de la LOMCE, bona mostra d’això ha estat el seguiment de les mobilitzacions durant la setmana del 22 al 28 d’abril, especialment durant la tancada del 25 d’abril.

Entenem que potser cal començar a pensar altres maneres alternatives de protesta, però aquesta Vaga està convocada justament abans que s’aprovi la LOMCE i pensem que és important recolzar-la fermament.

Per aquesta raó us animem, en la mesura que us sigui possible, a NO PORTAR ELS NENS A L’ESCOLA el proper 9 de maig, us animem a que les famílies us organitzeu per a no portar els nens a l’escola, i en els casos en què us sigui possible anar a la Manifestació:

Lloc de trobada de les Ampes de Gràcia: Gran Via-Balmes (mar-Besòs) a les 12:30

Algunes notícies relacionades:

http://www.ara.cat/societat/comunitat-educativa-catalana-vaga-maig_0_904109738.html

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/societat/vaga-general-educacio-publica-maig-2360723