xei-quadrat-groc
NO A LA LOMCE!!! 
NO A LES PROVES DE 3r i 6è!!!
Des de la XEI – Xarxa d’Escoles Insubmises –
ens arriba una informació molt important:
Aquest dilluns s’inicia el calendari per a la realització de les proves externes de 3r de primària introduïdes per la LOMCE, i el 4 i 5 de maig estan programades les de 6è de primària.
Volem donar a conèixer a tota la comunitat educativa de l’Escola que els nostres fills començaran unes proves que encara no se sap massa bé per a què serviran, que a la llarga serviran per a crear rànquings d’escoles, potser serviran per a segregar i no per a millorar, que no avaluen l’educació integral dels infants, que fomenten la competició entre ells mateixos i entre escoles, que són les primeres d’una llei retrògrada que no fomenta l’escola pública, laica, i de qualitat que nosaltres defensem.
Des de la XEI van estar fent una campanya informativa sobre les proves i la LOMCE i una crida a l’objecció de consciència de les famílies perquè no portin els seus fills i filles a fer les proves i està tenint una gran resposta!
Per aquests motius us convidem a recolzar la campanya impulsada per la XEI, la FAPAC, l’Assemblea Groga de Gràcia, i també els Sindicats i molts partits polítics, PORTANT LA SAMARRETA GROGA DURANT ELS DIES 25,26 I 27 D’ABRIL!
Parlant-ne amb familiars i amics, seguint la iniciativa a les Xarxes socials, i en general difonent al màxim aquesta lluita.
Us adjuntem l’Argumentari i les Instruccions  per a fer l’objecció de consciència que van elaborar aquestes entitats. I també el Manifest en l’íntegra.
Moltes gràcies i seguim!!!