<< Totes les fotos de l’estona de Migdia!

EL MENJADOR

El menú està dissenyat per una nutricionista i és equilibrat, amb productes de proximitat, de temporada i, en bona part, ecológics:

 • les verdures de temporada, sempre que hi hagi capacitat de subministrament;
 • la pasta i els llegums;
 • l’enciam d’acompanyament;
 • el iogurt: es provarà de la Fageda i ecològic a granel, després esmirarà quin agrada més i es decidirà quin s’implanta
 • la fruita 3 dies a la setmana, encarano podem especificar prèviament quines perquè és segons temporada.

En alguns casos, però, s’ha prioritzat el consum de productes de proximitat en comptes de productes ecològics, com en el cas de la carn, i algunes fruites i verdures que s’ofereixen no són ecològiques per aconseguir que el menú sigui més variat.

Un dia a la setmana el menú és vegetarià. D’aquesta manera, les proteïnes es distribuiran així: un dia peix, un altre ou, un dia menú vegetarià, normalment amb llegums, i els altres tres dies es combinaran pollastre, vedella i porc.

Els infants estan repartits per grups estables. El dinar els hi arriba a la taula i es serveix en plats individuals.

 

GESTIÓ DE L’ESPAI DEL MIGDIA I EL TEMPS DE PATI.

Entre Campos Estela i la Comissió de migdia hem elaborat un Pla de migdia que intenta recollir les inquietuds i peticions de les famílies en aquest espai i temps educatiu tan important per als infants. En aquest pla es tracten diferents temes:

 • Els objectius de l’espai de migdia
 • La funció de l’equip d’educació
 • El funcionament del menjador escolar
 • El plantejament i la dinamització de l’espai de lleure
 • El pla de pluja
 • La resolució de conflictes

Veureu que a l’apartat Espai de lleure és on hi ha més novetats. S’explica la distribució i dinamització d’espai dels diferents cicles, la proposta de jocs i de dinàmiques, l’ús de la pilota, la proposta per al joc de futbol (que s’ha reduït a un dia a la setmana per classe), les normes de joc, etc. Així mateix, en els dies de pluja els educadors i educadores plantejaran activitats alternatives als espais interiors, sempre dinamitzades per ells mateixos. 

Les activitats marcades en verd són aquelles que ja estan funcionant des de l’inici de curs. Les activitats marcades en groc són les que encara estan pendents de dur a terme. Moltes altres activitats ja es feien en cursos anteriors.

La informació més rellevant la trobareu a partir de la pàgina 10.
Si teniu dubtes, els podeu vehicular a través dels canals oportuns: podeu dirigir-vos a la coordinadora del temps del migdia, la Maria, o bé podeu traslladar-los a les delegades i delegats de la vostra classe per tal de fer-lo arribar a la Comissió de migdia a les reunions. 

Feu un clic a la imatge per a conèixer tot el pla de migdia!

 

I aquest mes d’abril de 2022, tornen les activitats del PROJECTE IMPLICA’T!!!

“Tothom pot aportar alguna cosa interessant als altres”.

Mica en mica, i amb la flexibilització de les normes COVID, nens i nenes han anat retrobant-se i compartint espais de joc a l’aire lliure durant l’estona del migdia.
En aquest butlletí, volem compartir també, que estem molt contents perquè tornem a reemprendre el projecte Implica’t que tant agrada a tot l’alumnat de l’escola!

A causa de la pandèmia va haver de quedar aturat. Ara, però, l’hem tornat a posar en marxa i estan sortint moltes iniciatives.

De moment, el projecte Implica’t només es durà a terme entre els cursos de primària. Més endavant, i de manera progressiva, recuperarem tot el ple rendiment del projecte.

Però, ens ha semblat interessant, fer memòria i refrescar també de què va aquest projecte on les nenes i nens, més que mai en són els protagonistes!

Llegiu aquí tota la info sobre el projecte i les preguntes freqüents.
; )

 

 

DESCARREGAR L’APP  |  INFORMACIÓ DE CONTACTE

Les famílies que facin ús del servei de menjador hauran de descarregar l’app de Campos Estela – servei de menjador – i des d’allà gestionar tot relacionat al menjador.

En aquest link tenim l’explicació detallada del servei de la app, preus, horaris, tot el que necessitem saber.

Menjador
659 001 828 (Maria) / menjador.reinaviolant@camposestela.com

Oficina
93 674 50 16 (Emma)  /  rebuts@camposestela.com