Benvolgudes famílies, des de la Comissió d’Extraescolars us informem que després de la informació rebuda per part del Departament de Salut, les restriccions a Barcelona seguiran fins el proper dilluns 23 de novembre (de moment) i per tant us presentem una nova proposta per poder continuar fent activitats extraescolars respectant els grups bombolla: COVISPORT Reina Violant. Aquesta proposta començarà dilluns 16 de Novembre i s’allargarà fins que puguem tornar a la situació anterior. En paral.lel es mantindrà el servei d’acollida per aquells casos puntuals que ho necessitin. Salut i ànims a tothom!!!

COVISPORT RV – L’esport és salut

QUÈ ÉS COVISPORT RV?
Una oferta temporal per a que els nostres nens i nenes facin una activitat física de forma lúdica, basada en el joc esportiu mentre duri l’aturada de les activitats extraescolars.

PERQUÈ COVISPORT?

  • Per donar als infants l’opció d’una activitat física SEGURA.
  • Per facilitar la conciliació familiar.
  • Per mantenir el flux econòmic de les empreses d’extraescolars.
  • Per donar feina al monitoratge.

QUANT TEMPS DURARÀ?
El servei s’oferirà setmanalment mentre duri l’aturada de les activitats extraescolars.

QUI POT PARTICIPAR?
Tots els infants de l’escola, facin o no extraescolars.
Només ho podran fer amb el seu grup “bombolla” escolar.
Les activitats es desenvoluparan amb mascareta.

HI HA UN NOMBRE MÍNIM DE PARTICIPANTS?
Sí. Per poder obrir un grup de COVISPORT cal que s’hi hagin inscrit un mínim de 5 infants del mateix grup “bombolla” escolar.

QUANTS DIES ES PODRÀ VENIR?
Nosaltres us fem una proposta inicial de dies, espais disponibles i grups bombolla. Els espais seran rotatius entre els diferents grups cada setmana.

Però també us podeu posar d’acord entre famílies i proposar-nos un grup per un dia concret. El grup s’obrirà sempre que es compleixi la norma de mínim 5 participants d’un grup bombolla i tinguem un espai disponible amb monitor.

Ens podeu escriure a: extraescolars- reina@googlegroups.com i info@judonoubarcelona.com

QUINES ACTIVITATS ES FARAN?
Jocs variats, enfocats a l’activitat física i esportiva; Salts, equilibris, malabars; jocs de motricitat, jocs d’oposició, etc. El contingut de les sessions dels grups serà diferent cada dia.

ON ES FARÀ?
Comptem amb quatre espais de l’escola: Pista, gimnàs, ludoteca i menjador.

QUIN SERÀ L’HORARI
El mateix de les extraescolars. Començarà a la sortida de classe i acabarà a les 18:00h, depenent de cada grup. S’informarà de l’hora exacta i el lloc de sortida de cada grup, per poder fer una sortida esglaonada.

QUANT COSTARÀ?
Cada dia de sessió a la que s’apunti un infant costarà 6,5 euros. El pagament és farà domiciliat.

COM FEM LA INSCRIPCIÓ?
La inscripció es fa online mitjançant un formulari. Un cop verificat el mínim de 5 inscrits per grup rebreu una confirmació de l’acceptació de la
inscripció.

FORMULARI d’INSCRIPCIÓ